- Børn og unge

Hello Kitty og tøj til piger

Hello Kitty eller Sanrio

Alle små piger i Danmark kender figuren som Hello Kitty, men faktisk hedder den ligeledes Sanrio. Det hele startede som en uskyldig tegneseriekat fra Japan, der nu er gået hen og blevet populær i store dele af verden. Endda så populært at man kan sammenligne dens status, med den kendte Playboy-kanin. Hvor vidt denne sammenligning er korrekt, må man selv vurdere, men flere ord er vist overflødige.

Helle Kitty er overalt

Hello Kitty er bogstaveligt talt over alt og det er helt naturligt, for ellers ville den aldrig kunne være så populær, som det er tilfældet. For udover at tilbyde en lang række attraktive produkter for børn, pryder Hello Kitty nu ligeledes biler, piercinger og guitarer, som jo mere henvender sig til voksne personer.
•    Man kan finde Hello Kitty på alt
Der er derfor ingen tvivl om at Hello Kitty uden tvivl er kommet for at blive, i hvert fald i lang tid endnu.

 

Name It har et stort udvalg

Der er ingen tvivl om at Name It har et rigtig stort udvalg at tilbyde deres mange kunder, der årligt besøger deres mere end 150 butikker på verdensplan. Der er derfor virkelig tale om en dygtig og anvendt producent af børnetøj, som du roligt kan benytte, hvis du gerne vil have godt og moderne tøj til dine børn.
At Name It desuden er en dansk butikskæde, bør ikke gøre glæden ved at benytte dem mindre. I hvert fald ikke som dansker.

 

Name It har lave priser

Ikke nok med at Name It kan tilbyde en børnetøjsserie der har specialiseret sig til alle børn under 10 år, så gør de det ligeledes i materialer der er stærke og solide, så børnetøjet holder længere. Børn har i forvejen ofte brug for nyt tøj, men ved købe holdbart tøj, kan dette behov måske mindskes. På trods af dette er priserne lave.
•    Name It kan tilbyde billigt børnetøj
Alt det tøj du finder fra Name It har både fokus på børnenes velbehag og krav til design, samtidig med de tager hensyn til forældrenes pengepung.