- Ikke-kategoriseret

Find tandregulering i København

Ens smil er en stor del af ens personlighed. Det er ofte det du møder folk med som det første. Et godt grin binder folk sammen, og dit smil udtrykker generelt imødekommenhed og gode intentioner. Derfor er det rigtig ærgerligt, hvis du er ked af dit smil, og skjuler det. Mange af dem der havde skæve tænder som barn, fik rettet det i teenageårene med tandbøjler. Det var dog ikke alle der anvendte den mulighed, men dette er der råd for. Du kan stadig få tandregulering København, hvis du går og er ked af dit smil.

Med tandregulering i København er der en unik mulighed for at få vurderet dine tænder, og få tjekket hvad der kan gøres. Med en central beliggenhed og gode tilkørselsmuligheder er der ingen undskyldning, for ikke at komme ind og få en vurdering, og se om du kan få tandregulering i København. Stort set alle mennesker kan få det, unge som gamle.

Tandregulering og hvordan det virker

Mange tandlæger i dag anvender Invisalign, hvilket er en af de mest anerkendte metoder til at få rettet tænder. Invisalign er en aftagelig, gennemsigtig, og derfor nærmest usynlig skinne, som i størstedelen af døgnets timer skal sidde på tænderne. Den kan som sagt let tages af og på, og derfor kommer der ikke madrester i den, da du kan tage den ud under måltider.

En behandling kan vare op til 6 måneder, alt efter hvor meget der er at rette. Du skal have en ny skinne cirka hver anden uge, og skinnerne specialdesignes med en 3D computerbilledbehandlingsteknologi. Det er altså en forholdsvis hurtig måde at få rettet sine tænder, og du slipper for de klassiske togskinner, da Invisalign er en diskret metode at anvende.

Så hvis du er bosat i hovedstadsområdet og vil have tandregulering i København, bestil da tid til en konsultation.