- Natur

Grønne tage København

Få løbende service af de levende miljøer

Søger du en særlig kompetent og faglig dygtig samarbejdspartner til løbende service af levende miljøer så som træfældning eller beskæring af træer København eller måske råd og vejledning omkring anlæggelse af grønne tage København? Denne virksomhed har mange års erfaring inden for træpleje og anlæg og er specialister inden for fældning af særligt vanskelige træer, der som oftest gør sig gældende i det indre København. Hele omdrejningspunktet for virksomheden er arbejde inden for levende miljøer, hvilket giver dig en særlig god samarbejdspartner til mange forskellige områder hvad enten du er privat, erhverv eller en boligforening.

Overvejer du at anlægge et grønt tag?

Det er moderne og i tråd med tidens trend, at få anlagt sig et grønt tag. Mange synes det kunne være spændende og ikke mindst nyttigt for nær-miljøet inde i byen med et grønt tag. Problemet er dog ofte, at man som privatperson ikke har det fornødne know-how til at anlægge grønne tage København. Virksomheden kan i den forbindelse dels give dig gode råd og i sidste ende forestå selve anlæggelsen hvis du fortsat er interesseret.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer København eller få gode råd og vejledning omkring anlæggelsen af grønne tage København.